ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ

Επαγγελματίες


Πρόσφατα εμφανίστηκαν πολλές άπειρες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες απολύμανσης, αλλά με την Όμιλο Atom, λαμβάνετε προϊόντα και υπηρεσίες καλύτερης ποιότητας, πάντα εγκεκριμένα από την ΕΕ, την Κυπριακή κυβέρνηση και ελεγμένα από τα διάφορα τμήματα υγείας και ασφάλειας. Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή πείρα και παρακολουθούν συνεχώς νέα εκπαίδευση στις πιο πρόσφατες διαδικασίες.

 

ATOM DISINFECTIONS COVID-19

Γιατί να μας επιλέξετε?

Η Atom group κάνει Απολυμάνσεις για ιούς και βακτήρια στην Κύπρο εδώ και 25+ χρόνια


Το τεχνικό μας προσωπικό εκπαιδεύεται από το εκπαιδευτικό κέντρο της Royal Society for the promotion of Health, UK. Είμαστε μέλη της Cyprus Pest Control Association (μέλος της CEPA) και του National Pest Management Association Inc. International.

Οι τεχνικοί μας είναι όλοι αδειοδοτημένοι από το Υπουργείο Γεωργίας. Όλοι οι υπάλληλοί μας διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας και πιστοποιητικά που διασφαλίζουν ότι δεν έχουν ποινικό μητρώο. Είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι για δημόσια ευθύνη.

 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Προσφέρουμε πολύ περισσότερες υπηρεσίες εκτός από την απολύμανση


Ο Όμιλος Atom παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών τόσο για κατοικίες όσο και για επιχειρήσεις, όπως εξάτμιση με θερμότητα (στη φωτογραφία), υποκαπνισμός, ψεκασμός αποχέτευσης, εγκατάσταση ηλεκτρικής μυγοπαγίδας, έλεγχος τερμιτών και σκουληκιών, θερμική επεξεργασία παλετών και γενικό Pest Control. Πουλάμε επίσης προϊόντα DIY στα καταστήματά μας.

Έχουμε τεχνικούς σε κάθε πόλη – Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο / Πόλη / Πέγεια και Παραλίμνι / Πρωταρά / Αγία Νάπα και είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (ισχύουν επιπλέον χρεώσεις εκτός των ωρών εργασίας).

Όλοι οι υπάλληλοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι στις πιο πρόσφατες προστασίες υγείας, ISO 45001:2018 και στον έλεγχο ασθενειών, που έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη σε αυτή την εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε τις Υπηρεσίες μας

 

Covid 19